مواد لازم:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4/1 فنجان آرد ذرت
- خمیر پیتزای خانگی یا آماده
- 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- یک عدد سینه مرغ کامل
- پنیر چدار رنده شده
- پنیر موزارلا رنده شده
- 1عدد پیاز قرمز خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- برگ گشنیز خرد شده (دلخواه)
طرز تهیه پیتزای چیکن باربیکیو :
فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید . ظرف فر را با روغن زیتون کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن پهن کنید .
سینه مرغ هارا ریشه کرده و کنار بگذارید . روی خمیر پیتزا را را سس باربیکیو و کمی روغن زیتون بپوشانید . سینه مرغ ریش شده را روی خمیر بصورت یکدست پهن کنید . پیاز قرمز نگینی خرد شده را روی سینه مرغ ریخته و در نهایت کمی نمک و فلفل بپاشید . در مرحله اخر پنیر چدار و موزارلا را به میزان دلخواه روی مواد ریخته و لبه خمیر را به سمت مواد خم کنید تا تمامی سطح خمیر از پنیر پوشیده شود . حال پیتزا را درون فر قرار دهید و به مدت 20-25 دقیقه فرصت دهید تا پیتزای شما اماده شود.
از پیتزای چیکن باربیکیو خود لذت ببرید!